De beste kant van waterflesje bedrukken

Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij organiseren dit. We tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen wij veelal nóg een dag voorheen bezorgen.

In de vaatwasser. De drinkfles bestaat uit de fles, ons beker en ons dop. Het is opgebouwd uit twee recyclebare materialen: dit witte deel (de beker) is gemaakt over ABS en een ‘fles’ en een dop zijn gemaakt aangaande polypropyleen. De dop kan zijn daar ook in een sportversie. In een Dopper, welke je kan vullen met 450 ml, zitten geen schadelijke stoffen. + Lees verdere - Bekijk minder Drinkfles met goede kwaliteit

Vind jouw een artikel betreffende gelijke kenmerken en kwaliteit ergens anders een lagere verkoopprijs? Stuur het dan een prijsopgave aangaande een concurrent. Wij vergelijken welke en verrichten je ons passend aanbod zodat verder jij van de service kun plezier hebben.

Geen gevectoriseerd merknaam? Nauwelijks nood, Maxilia regelt dit wegens je! Het logo kan in elk willekeurig bestandsformaat worden aangeleverd. Onze ontwerpstudio tekent dit dan professioneel aan. En dit kost niets! Vanwege de genoeg werkzaamheden gaat een leverdatum aangaande een bestelling ons dag later zijn.

Op 16 januari flesjes drinkwater besteld en heden al afgeleverd! Super bediening! Voorbij komt daar erg goed uit! We bestaan daar happy mee!

Een minimale lettergrootte welke we aanraden kan zijn 6 pt. Zo zorg jouw ervoor het letters echt leesbaar zijn op jouw eindresultaat. Toepassen een passende waarden vanwege full color zwart.

Ja, je wil af en toe een mailtje ontvangen betreffende trends, adviezen, nieuws of een aanbieding. U kan dit ook een momentje afwachten en u dan ook uitschrijven voor een eerste volgende nieuwsbrief. Wij segmenten de gegevens niet met derden! Vraag meteen, betaal later. U ontvangt een factuur via e-mail

Wij kunnen een flesjes voor u thuis, op uw evenement ofwel op beursvloer afleveren en ervoor vragen we nauwelijks cent extra

Gezien de hoge verkoopcijfers over sportdranken raakt u met witte sportdranken verzekerd over ons welkom relatiegeschenk of promotieartikel dat een ontvanger voor zal blijven.

Witte fles drinkwater betreffende uw persoonlijk merknaam, opdruk en tekst op het etiket. dit label is totaal tot uw persoonlijk smaak in te vullen. Die flesjes zij..

Waterflesjes mogen in elke gewenste hoeveelheid geleverd geraken, doch een speciale gelegenheid bestaan ze in ons kleine oplage te kopen. De wensen ogen centraal en wij click here kunnen vlug waterflesjes bedrukken, zo vlug mits u ze maar benodigd bezit.

Behulpzame feiten over de druktechnieken die wij gebruiken.De techniek welke we wegens de middel benutten kan zijn afhankelijk over de ondergrond, de opbouw van uw logo en uw wensen. Alle druktechnieken zijn gegarandeerd professioneel goed en betrouwbaar!

Waterflesje Deluxe Het waterflesje Deluxe bezit een strekking aangaande 500 ml en kan zijn gevuld met bronwater. De fles kan zijn doorschijnend en leverbaar met ons witte, zwarte, blauwe en rode dop. Een Waterfles Deluxe is verder verkrijgbaar in ons blauwe fles. 

U kunt een waterflesje laten bedrukken met uw eigen logo of foto. Ook kunt u bijvoorbeeld een pakkende tekst of reclameboodschap kwijt op deze flesjes. Dit dorstlessende promotieartikel is een welkom geschenk en u maakt met deze give-away een professionele indruk.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De beste kant van waterflesje bedrukken”

Leave a Reply

Gravatar